Wednesday, 2 January 2013

Style Rambut lelaki Tahun 2013

Assalamualaikum Wrth

Adakah korang bosan dengan gaya rambut yang lama? Adakah korang ingin tampak kelaian dan lebih hanseome daripada biasa?? (Lebih hangat dari biasa!!! heheeh...)..Pada entry kali ini aku ingin berkongsi dengan korang tentang gaya style rambut lelaki bagi tahun 2013 untuk menampakkan korang lebih kacak dan hot. Jom kita tengok!!!

                              



















 Walau bagaimanapun, tak semua potongan rambut sesuai dengan wajah korang...jangan main redah je gunting tu...tips yang paling sesuai adalah minta advise dekat hairstylsh yang potong rambut korang tu...diaorg akan advise la dekat korang gaya yang mana yang bersesuaian degan bentuk muka korang tu...ok la,..aku rasa cukup la sampai di sini...untuk next entry, aku akan tulis pulak tentang tips2 penjagaan rambut dan wajah...ok...gud bye semua....

P/s : Jangan lupa la clik kt tempat2 yang boleh klik...sama2 la kita membantu ye....




No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Iklan Di Bawah

OH Blog